#EyesEnchanted

Redefine your eye look and adorn your eyes in shimmery ethereal glow with our Eyes Collection set, featuring :

Perfect Eyebrow Contour, Smudgeproof, 2-in-1 eyebrow tool with slim and precise triangle tip

Perfect Matte Eyeliner, Waterproof eyeliner with pure black pigment that lasts all day without touchups

Perfect Glitz Liquid Eyeshadow, Long-lasting, crease-proof eyeshadow with intense glittery pigment

Shop Now >

#LocalsBetterTogether

We celebrate the uniquely YOU with the new Limited Edition Perfect Matte Lip Coat.

A collection designed to lighten up and bring out that inner sparks in you. Packed with three universally flattering shades that virtually look good anywhere, off-screen and on screen, works great on various skin tones and undertones.

Shop Now >

Instagram Feed
  • Sweeten up your Monday look with the finest selection of our chocolate-scented best selling lippies in delightful chocolate shades! Which one is your fave? 🍫✨

-

Maniskan tampilan hari Senin mu dengan beragam pilihan warna cokelat memikat dari produk lippie terbaik kami! Shade favorit kalian mana nih? 🍫✨
.
#DearMeBeauty #DearMeSwatches #BeautyReinvented
  • 🚨HELP!🚨 We’ve been thinking of expanding our Lip Tint variants and we need your help in deciding which 3 new shades you love the most. Vote your favorites below 👇 Let us know which shades you’d like us to create next!⠀
⠀
-⠀
⠀
Kita lagi kepikiran buat memperbanyak varian warna Lip Tint kesayangan kalian 😍 Yuk bantu team Dear Me Beauty dengan kasih tau 3 shades baru mana aja nih yang jadi favorit kalian untuk kita launch nanti! Vote vote vote!👇⠀
.⠀
#DearMeBeauty #GlowOnWatermelon
  • Minimal makeup for maximum beauty 🤩⠀
⠀
Glow all out and boost your radiance with just a few Dear Me Beauty everyday essentials:⠀
⠀
🌟 Airy Poreless Fluid Foundation: blurs out imperfections and blemishes⠀
✏️ Downtown Brown Eyebrow Contour: defines brows to perfection⠀
✨ Sahara Liquid Highlighter: infuses skin with light-reflecting pigments⠀
💄 Dear Lena Lip Coat: adds a lush touch of color to enliven look⠀
⠀
-⠀
⠀
Pancarkan kilau cantikmu secara effortless dengan makeup minimal dari koleksi Dear Me Beauty:⠀
⠀
🌟 Airy Poreless Fluid Foundation: menyamarkan noda gelap dan bekas jerawat⠀
✏️ Downtown Brown Eyebrow Contour: merapikan bentuk alis secara sempurna⠀
✨ Sahara Liquid Highlighter: memberikan kilau di kulit dengan pigmen bercahaya⠀
💄 Dear Lena Lip Coat: menghidupkan tampilanmu dengan warna yang merona⠀
⠀
Dapatkan koleksi Dear Me Beauty di sociolla.com 🛍⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyReinvented
  • ✅ SAVE THIS POST ✅ Every Sunday, we’re having our Swatch Sunday session on our IG Story where you can request us to try and swatch your favorite products. No Paris filter, 100% true-to-life pigments 🌈⠀
⠀
Do you spot your favorite shade here? Tell us below 🥰💛⠀
⠀
-⠀
⠀
Setiap hari Minggu, Dear Me Beauty ngadain sesi Swatch Sunday dimana kalian bisa request produk apa aja yang mau di swatch live di IG Story kami. Tanpa filter Paris, 100% pigmen warna asli 🌈⠀
⠀
DI antara shade ini, ada gak nih yang jadi favorit kalian? Yuk komen di bawah 🥰💛⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeSwatches
  • Flawless skin for the win! 🤩 Keep your glow going all year with this luminous face routine:⠀
⠀
🌟 Start with Airy Poreless Fluid Foundation to cover blemishes and uneven skin tone⠀
⚡️ Conceal dark circles and imperfections with Perfect Conceal Serum Skin Corrector⠀
✨ Highlight you best facial features with Glass Skin Liquid Highlighter⠀
⠀
-⠀
⠀
Kulit wajah terlihat flawless, sempurna, dan berkilau dengan 3 step makeup routine yang mudah:⠀
⠀
🌟 Awali dengan Airy Poreless Fluid Foundation untuk menutupi warna kulit yang tidak merata⠀
⚡️ Samarkan noda gelap dan mata panda dengan Perfect Conceal Serum Skin Corrector⠀
✨ Cerahkan dan berikan dimensi pada wajah dengan Glass Skin Liquid Highlighter⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyReinvented
  • It’s Friday, the ☀️ is out, and we’re feeling the weekend vibes already!⠀
⠀
Whatever your weekend brings, there’s a Perfect Matte Lip Coat Sociolla Edition shade for the occasion.⠀
⠀
Pick Dear Peach for a refreshed look 🍑, go with Dear Pink to sweeten up your Saturdate 🌸, or be brave and bold with Dear Red 🌹⠀
⠀
-⠀
⠀
Akhirnya hari Jumat! Matahari bersinar terang, cuacanya cerah, udah berasa weekend vibes banget nihhh.⠀
⠀
Apapun tampilan kalian di weekend ini, koleksi Perfect Matte Lip Coat Sociolla Edition punya shade yang cocok banget untuk segala aktivitas weekend kalian.⠀
⠀
Pilih Dear Peach untuk menyegarkan tampilanmu 🍑, Dear Pink untuk melengkapi makeup manis kencan malam minggu 🌸, atau berani tampil bold dengan Dear Red 🌹⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeBeautyXSociolla
  • 🎁GIVEAWAY TIME!🎁 We’ve teamed up with our dear friends at Shopee Beauty to give you a beauty set to complement your New Year, New Me look! 🤩✨⠀
⠀
Head over @shopeebeauty_id instagram page and enter the giveaway TODAY! 🎉⠀
⠀
-⠀
⠀
🎁GIVEAWAY TIME!🎁 Bersama dengan Shopee Beauty, Dear Me Beauty ingin bagi-bagi satu beauty set hair dan makeup untuk melengkapi tampilan New Year, New Me kalian! ⠀
⠀
Yuk cek page instagramnya @shopeebeauty_id dan ikutan giveawaynya SEKARANG ya! 🎉⠀
.⠀
#DearMeBeautyXShopeeBeauty
  • Have you practiced double cleansing for your routine? ☺️☺️☺️⠀
⠀
Get to know about what it is and the benefit of double cleansing by swiping through the carousel above! ✨⠀
⠀
Remember: Double cleanse in the evening, and 1 minute application for each cleansing step is enough. Don’t forget to apply a toner and moisturizer to tone and rebalance the skin 🌟⠀
⠀
-⠀
⠀
Haiyo sudah coba double cleansing belum untuk rutinitasmu? ☺️☺️☺️⠀
⠀
Yuk geser slide di atas dan cari tahu apa itu double cleansing, gimana caranya, dan apa aja sih manfaat double cleansing! ✨⠀
⠀
Ingat ya, double cleansing di malam hari dan hanya perlu 1 menit untuk masing-masing tahapan cleansing dengan balm dan water-based cleanser. Jangan lupa pakai toner dan moisturizer untuk membantu menjaga keseimbangan kadar air di kulit 🌟⠀
.⠀
#DearMeBeauty #MeltCleanseNourish #DearMeEncyclopedia
  • Raise your hand if you do this all the time! 🙈🙋‍♀️⠀
⠀
If you had to wear one of these shades everyday for the rest of your lives, which one would you choose? Dear Grace or Dear Fiona? Comment below! 💋⠀
⠀
P.S. We’re on TikTok! Follow us @dearmebeauty for more fun contents ✨⠀
-⠀
⠀
Haiyoo angkat tangan siapa yang suka begini nih? 🙈🙋‍♀️⠀
⠀
Kalo kalian dikasih gratis and disuruh pakai salah satu shade ini untuk seumur hidup, shade mana yang kalian pilih? Dear Grace atau Dear Fiona? Yuk komen pilihan kalian! 💋⠀
⠀
Btw, follow yuk TikTok @dearmebeauty untuk konten-konten seru lainnya ✨⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeSwatches #BeautyReinvented
  • There's no better feeling than being 100% happy in your own skin. And we’re here to help you uncover the best version of you and bring out the confidence in your own skin with clear, healthy-looking complexion.⠀
⠀
This year, we’ll be launching a skincare collection, inspired by you and specially made for you. Therefore, we’re asking you to tell us what’s your skin concern so we can create the right products to treat your skin, address your concern, and tackle all the skin problems you’re facing. Let us know in the comment below! 👇⠀
⠀
Let’s make 2021 the year to fall in love with your skin! Happy skin, happy life 💛⠀
⠀
-⠀
⠀
Kulit wajah yang sehat menimbulkan rasa nyaman dan kebahagiaan untuk diri sendiri. Semakin kamu merasa bahagia dengan penampilanmu dan mencintai dirimu sendiri, semakin tumbuh kepercayaan dirimu. Kami disini ingin membantumu untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat dan menampilkan versi terbaik dari dirimu.⠀
⠀
Tahun ini Dear Me Beauty akan menghadirkan koleksi perawatan kulit, terinspirasi dari kehidupan sehari-seharimu dan dibuat khusus sesuai dengan kebutuhanmu.⠀
⠀
Dalam kesempatan kali ini, kami ingin kenal lebih dekat dan mengetahui permasalahan kulit apa aja nih yang kalian sedang hadapi saat ini? Share yuk di kolom komentar 👇⠀
⠀
Cerita kalian dapat membantu kami membuat rangkaian produk skincare yang dengan harapan bisa mengatasi permasalahan kulit secara efektif dan sesuai dengan kebutuhan kulit.⠀
⠀
Yuk jalani tahun yang baru ini mencintai diri sendiri dengan kulit wajah yang sehat. Saat kulit merasa nyaman, kita pun cenderung merasa lebih baik 💛⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeAsk
  • New year beauty resolution: dare to wear a new shade of lippies! ✅⠀
⠀
Start off 2021 with a fresh new look and try a modern coral nude for an easy-breezy-oh-so-lively everyday makeup ✨⠀
⠀
Can you guess what Lip Coat shade is she wearing? 🤔⠀
Hint: Dear BR _ _ D _ ⠀
⠀
-⠀
⠀
Resolusi kecantikan tahun baru: berani mencoba warna lippies baru! ✅⠀
⠀
Awali 2021 dengan tampilan yang fresh dan terlihat lively dengan warna cerah coral nude untuk melengkapi makeup sehari-harimu ✨⠀
⠀
Bisa tebak gak modelnya pakai shade Lip Coat apa?⠀
Hint: Dear BR _ _ D _ ⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyReinvented
  • 5 HOURS LEFT until our YEAR-END SALE ends! 🚨🚨🚨⠀
⠀
Save up to 70% off these good ol’ lippies and more now during Tokopedia Waktu Indonesia Belanja Sale! Offer valid while stock lasts, get yours now at tokopedia.com/dearme ⚡️⠀
⠀
-⠀
⠀
SISA 5 JAM LAGI sebelum sale berakhir! 🚨🚨🚨⠀
⠀
Dapatkan potongan harga hingga 70% untuk produk lippies favoritmu di Tokopedia Waktu Indonesia Belanja Sale! Penawaran terbatas, yuk check out pesananmu sekarang di tokopedia.com/dearme ⚡️⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • 🔥YOU WANT IT YOU GOT IT!🔥 So many of you’ve been asking for discount on our Watermelon Collection, so here you gooo!! 🤩⠀
⠀
Grab your favorite Perfect Lasting Lip Tint and Airy Multipurpose Spray for 35% OFF! ALL SHADES are in stock, including our most-beloved Dear Kezia and Dear Tasya 🥰⠀
⠀
Offer valid until MIDNIGHT. Get yours today at tokopedia.com/dearme 🛍⠀
⠀
-⠀
⠀
Yukkk yang pada request diskon Watermelon Collection merapattt! 🤩⠀
⠀
Spesial di malam tahun baru ini, dapatkan diskon 35% OFF untuk Perfect Lasting Lip Tint dan Airy Multipurpose Spray! Semua shade lip tint ready stock, termasuk shade terlaris Dear Kezia dan Dear Tasya. Kalau kalian favoritnya yang mana nih? 🥰⠀
⠀
Diskonnya berlaku sampai malam ini aja ya, yuk langsung order di tokopedia.com/dearme 🛍⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • 🚨𝗬𝗘𝗔𝗥-𝗘𝗡𝗗 𝗦𝗔𝗟𝗘🚨 For TWO DAYS only, enjoy up to 70% OFF on your favorite Dear Me Beauty holy grails, including our special Perfect Matte Lip Coat collabs via tokopedia.com/dearme ✨⠀
⠀
Which collection is your favorite? Tell us below! 😊⠀
⠀
-⠀
⠀
🚨𝗗𝗜𝗦𝗞𝗢𝗡 𝗔𝗞𝗛𝗜𝗥 𝗧𝗔𝗛𝗨𝗡🚨 Nikmati potongan harga hingga 70% mulai hari ini hingga besok, untuk seluruh produk Dear Me Beauty favoritmu termasuk koleksi spesial Perfect Matte Lip Coat di tokopedia.com/dearme ✨⠀
⠀
Koleksi favorit kalian yang mana nih? Share yuk di kolom komen! 😊⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • A wing to 𝙒𝙊𝙒 and a gloss to 𝙂𝙇𝙊𝙒 for the holidays and beyond 🤩⠀
⠀
For your freshest new year look, go from ⭐️ to 🌟with Perfect Matte Eyeliner to create an A+ winged liner, and pair it with Dear Mia’s lively coral hue + the ultra-glossy Dear Crystal on the lips 💯⠀
⠀
Get these holy grails for SALE up to 70% OFF at tokopedia.com/dearme 🛍⠀
⠀
-⠀
⠀
Sempurnakan tampilan malam tahun barumu dengan Perfect Matte Eyeliner untuk winged liner yang on-point, dipadukan dengan warna coral cantik Dear Mia + Dear Crystal untuk sentuhan akhir yang memukau 💯⠀
⠀
Dapatkan produk pilihan terbaik Dear Me Beauty dengan diskon hingga 70% di tokopedia.com/dearme 🛍⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • Make it a December to remember and shine bright this holiday season with our sparkly set of Perfect Matte Lip Coat & @loulourose.co 14K Rose Gold Dip jewelries 🤩🤩🤩⠀
⠀
Leave a ✨ emoji below if you want us to do another Dear Me X Loulourose giveaway! 😍⠀
⠀
-⠀
⠀
Buat Desembermu semakin berkesan dengan kilau cantik dari bundle spesial Perfect Matte Lip Coat dan perhiasaan & @loulourose.co 14K Rose Gold Dip 🤩🤩🤩⠀
⠀
Komen dengan emoji ✨ kalo kalian mau Dear Me Beauty untuk ngadain lagi giveaway bareng Loulourose! 😍⠀
.⠀
#DearMeBeauty #LocalsBetterTogether
  • It’s #SkincareSunday time and we’re back with another Dear Me Encyclopedia! Today’s ingredient of choice? Allantoin 🌸⠀
⠀
Known for its incredible skin soothing, skin repairing, and skin hydrating properties, Allantoin is an all-star ingredient for keeping skin at the top of its game. It provides calming benefits while improving skin smoothness with continued use ✨⠀
⠀
Fun fact: If you’re browsing your skincare ingredient list and you see allantoin all the way down the list, have no fear. Based on study, Allantoin is one of those ingredients that works in the smallest concentrations, with typical usage rates at 0.1 – 0.5%, and can be increased up to 2%.⠀
⠀
-⠀
⠀
Waktunya #SkincareSunday dengan Dear Me Encyclopedia! Hari ini kita akan membahas Allantoin, hayo sudah kenal belum dengan yang stau ini? 🌸⠀
⠀
Terkenal dengan kemampuan untuk memperbaiki jaringan dan menghidrasi kulit, Allantoin memberikan perlindungan secara optimal terhadap lapisan kulit untuk tampil lebih sehat. Penggunaan Allantoin jangka panjang mampu menenangkan kulit yang teriritasi dan menjaga kadar air agar kulit terlihat lebih halus ✨⠀
⠀
Fakta unik: Kalau selama ini kalian menemukan Allantoin ada di bagian bawah daftar komposisi produk skincare, jangan khawatir karena memang biasanya Allantoin diformulasikan dengan konsentrasi rendah 0.1-0.5% hingga 2%, dimana konsentrasi ini terbukti efektif untuk memberikan efek positif pada kulit.⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeEncyclopedia
  • ✨🔥 SALE UP TO 90% OFF 🔥✨⠀
⠀
Get ready for our BIGGEST SALE OF THE YEAR! Celebrate the holiday season with Dear Me Beauty and Tokopedia at Waktu Indonesia Belanja Sale, starting TOMORROW Dec. 25th until Dec. 31st at tokopedia.com/dearme 🎉⠀
⠀
Offer valid while stock lasts.Set your alarm and shop shop shop! 🤩⠀
⠀
-⠀
⠀
Siap-siap untuk SALE TERBESAR TAHUN INI! Ceriakan musim liburanmu bersama Dear Me Beauty dan Tokopedia di acara Waktu Indonesia Belanja, mulai BESOK tanggal 25 hingga 31 Desember di tokopedia.com/dearme 🎉⠀
⠀
Penawaran berlaku selama persediaan masih ada. Yuk set alarm jangan sampai ketinggalan ya! 🤩⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • Meet our 2020 best-selling lippies! 🤩🌟 Are you team NUDE or team Bold? Comment below! 💋
⠀
P.S. We’re having a special 40% OFF SALE until December 27, get yours now at sociolla.com 🛍⠀
⠀
-⠀
⠀
Yuk kenalan dengan lippie paling laris Dear Me Beauty tahun 2020! 🤩🌟⠀
⠀
Kalian team NUDE atau team BOLD nih?! Komen yukkk di bawah 💋
⠀
N.B. Dear Me Beauty lagi ada diskon spesial 40% OFF hingga tanggal 27 Desember nanti. Yuk cek promonya di sociolla.com 🛍⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeSociollaSale

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.