#EyesEnchanted

Redefine your eye look and adorn your eyes in shimmery ethereal glow with our Eyes Collection set, featuring :

Perfect Eyebrow Contour, Smudgeproof, 2-in-1 eyebrow tool with slim and precise triangle tip

Perfect Matte Eyeliner, Waterproof eyeliner with pure black pigment that lasts all day without touchups

Perfect Glitz Liquid Eyeshadow, Long-lasting, crease-proof eyeshadow with intense glittery pigment

Shop Now >

#LocalsBetterTogether

We celebrate the uniquely YOU with the new Limited Edition Perfect Matte Lip Coat.

A collection designed to lighten up and bring out that inner sparks in you. Packed with three universally flattering shades that virtually look good anywhere, off-screen and on screen, works great on various skin tones and undertones.

Shop Now >

2-in-1 Velvet Veil - Dear Mia 2-in-1 Velvet Veil - Dear Mia
NEW
Rp119,000
0 1 2 3 4 1 Review(s) 
Scoops of fresh apricot cold sorbet on a bed side pool, sipping through rose colored glass. Dear Miaʼs peachy tone is a shade made for cheeri-oʼclock, and good times.
Out-of-Stock
2-in-1 Velvet Veil - Dear Grace 2-in-1 Velvet Veil - Dear Grace
NEW
Rp119,000
0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Dusted in cinnamon and spice and all things nice, with a warm honey undertone glow. Dear Grace is your happy-go-lucky shade that gets your two feet tapping to the beat of buzzing bees.
Out-of-Stock
2-in-1 Velvet Veil - Dear Eliz 2-in-1 Velvet Veil - Dear Eliz
NEW
Rp119,000
0 1 2 3 4 0 Review(s) 
A dusty mauve with a pick of plum, Dear Eliz berry crush shade is a nude elevated for sophistication. Dear Eliz is a very versatile color that is great for any season. A soft, muted plum that looks gorgeous for your...
Out-of-Stock
2-in-1 Velvet Veil - Dear Claudia 2-in-1 Velvet Veil - Dear Claudia
NEW
Rp119,000
0 1 2 3 4 0 Review(s) 
A run to the top of hills, a roll down grassy terrains, Dear Claudia was made for the carefree spirit in all of us. With a swirl of rosewood and blush, and hints of deep coral, its easily versatile for the calling of...
Out-of-Stock
Instagram Feed
  • 100% FAKTA! 💯✨⠀
⠀
Bakteri baik yang bermanfaat gak hanya untuk pencernaan, Probiotik berguna juga untuk merawat kesehatan kulit loh, termasuk menenangkan dan mengurangi minyak berlebih di kulit.⠀
⠀
Bingung apa hubungannya probiotik dengan kulit? Yuk geser slide di atas untuk mempelajarinya, jangan lupa di save untuk baca ulang 😉⠀
⠀
P.S.: Ada kejutan kecil di akhir slide. Coming soon!⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyInsideOut #MakingBeautyBetter
  • Wah, ada apa nih kok rame? 😮⠀
⠀
Pernah gak merasa kok selama ini udah coba semuaaa jenis produk skincare tapi hasilnya gak keliatan? 😓⠀
⠀
Bisa jadi karena ada faktor lain yang belum di-improve untuk mendapatkan kulit versi terbaikmu.⠀
⠀
Kalo menurut team Dear Me Beauty, temen-temen IG dan Twitter.. kecantikan itu juga berasal dari dalam. Jadi skincare aja gak cukup, kita juga harus memperhatikan nutrisi dan gaya hidup yang baik untuk mendapatkan kulit sehat glowing idaman ✨⠀
⠀
Pendapat kalian gimana? Setuju gak nih? Share yuk di bawah!⠀
.⠀
#DearMeBeauty ⠀
#MakingBeautyBetter⠀
#BeautyInsideOut
  • 🌟SAVE THIS POST🌟 Our best-selling Perfect Lasting Lip Tint from The Watermelon Collection will be 20% OFF on Monday at Tokopedia Beauty Dealight 💕⠀
⠀
Which shade is your fave? Make sure to save this post for quick reference when shopping on 1-5 March! 😉⠀
⠀
Limited quantity, offer valid while stock lasts ✨⠀
⠀
-⠀
⠀
🌟SIMPAN POST INI🌟 Produk kesayangan Perfect Lasting Lip Tint dari koleksi Watermelon Collection bakalan diskon 20% nih hari Senin nanti di acara Tokopedia Beauty Dealight 💕⠀
⠀
Shade favorit kalian yang mana nih? Jangan lupa di simpan ya post ini buat panduan kalian milih shade nanti saat belanja di tanggal 1-5 Maret! 😉⠀
⠀
Stok diskonnya terbatas, penawaran berlaku selama persediaan masih ada ya ✨⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • SURPRISE! We’ll be joining @ohbeauty.id and @overheardbeauty on Tokopedia Beauty Dealight event on 1-5 March 🤩🤩🤩⠀
⠀
Enjoy special discount starts from 20% OFF for ALL ITEMS and 👀MORE SALE SURPRISE👀 on your favorite Dear Me Beauty products only at tokopedia.com/dearme from 1-5 March ✨⠀
⠀
Mark your calendar, set your alarm, you surely don’t want to miss this! 💕⠀
⠀
-⠀
⠀
SURPRISE! Dear Me Beauty akan hadir di acara Tokopedia Beauty Dealight yang dipersembahkan oleh @ohbeauty.id dan @overheardbeauty di tanggal 1-5 Maret nanti 🤩🤩🤩
⠀
Nikmati diskon 20% ALL ITEMS dan 👀KEJUTAN DISKON👀 lainnya untuk produk Dear Me Beauty favoritmu di tokopedia.com/dearme pada tanggal 1-5 Maret ✨⠀
⠀
Jangan lupa ya, dicatat tanggal biar gak ketinggalan event hits satu ini! 💕⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeTokpedSale
  • Looks good on all skin tones ✅ Light-as-air texture ✅ All-day comfortable wear with no clump ✅⠀
⠀
A universal collection that celebrates the beauty within YOU! 😍⠀
⠀
Perfect Matte Lip Coat Sociolla Edition is specially designed for everyone to complement every skin tone, comes in 3 wearable shades to suit your everyday mood and personality.⠀
⠀
Available now at sociolla.com for 10% OFF! 🛍⠀
⠀
-⠀
⠀
Terlihat cantik di semua warna kulit ✅ Texture seringan udara ✅ Nyaman dipakai dan tidak menggumpal ✅⠀
⠀
Koleksi makeup universal yang merayakan cantiknya kilau dirimu! 😍⠀
⠀
Perfect Matte Lip Coat Sociolla Edition hadir untuk melengkapi tampilan dari aktivitas sehari-harimu dengan 3 warna super wearable yang cocok untuk beragam warna kulit.⠀
⠀
Yuk dapatkan sekarang di sociolla.com dengan potongan spesial 10% OFF!🛍
.
#DearMeBeauty #DearYOU #DearMeBeautyXSociolla
  • 🏆WINNING FORMULA🏆 to level up your everyday makeup 🤩⠀
⠀
Our award-winning duo Perfect Matte Lip Coat and Perfect Matte Eyeliner are designed to be your daily go-to makeup essentials for a look that’s effortlessly chic and everlasting 💕⠀
⠀
✅ Certified HALAL⠀
✅ Registered at BPOM⠀
✅ Suits various Indonesian skin tones⠀
⠀
-⠀
⠀
🏆FORMULA JUARA🏆 untuk melengkapi tampilan sehari-harimu 🤩⠀
⠀
Dua produk pemenang Sociolla Award 2020 Perfect Matte Lip Coat dan Perfect Matte Eyeliner cocok banget dipakai untuk makeup sehari-hari yang terlihat chic dengan daya tahan seharian yang juara 💕⠀
⠀
✅ Bersertifikat HALAL⠀
✅ Terdaftar di BPOM⠀
✅ Cocok untuk beragam warna kulit orang Indonesia⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyReinvented #BeautyIsUniversal
  • ‼️TIPS CUCI MUKA ANTI JERAWATAN‼️⠀
⠀
Kalian tau gak kalo sisa sunscreen, minyak berlebih, sel kulit mati, dan makeup yang numpuk dan gak dibersihin secara menyeluruh bisa bikin pori-pori tersumbat, dapat menyebabkan resiko jerawat dan memicu timbulnya komedo 😰⠀
⠀
Proses mencuci muka biasa hanya dengan facial wash GAK CUKUP untuk bersihin kotoran di pori-pori terdalam.⠀
⠀
Solusinya gimana dong biar pori-pori bersih dan mencegah jerawatan? Jawabannya pakai ✨30 Seconds Meltaway Balm✨⠀
⠀
Awali proses mencuci muka kalian dengan oil-based cleanser 30 Seconds Meltaway Balm yang mampu mengangkat kotoran di pori-pori terdalam secara SEMPURNA ✅⠀
⠀
Kalo udah pada keangkat kotorannya, bilas dengan air dan lanjutkan mencuci muka dengan facial wash favorit kalian biar gak ada kotoran yang tersisa. Kulit bakalan terasa lebih bersih dan halus 😍⠀
⠀
“𝘽𝙖𝙠𝙖𝙡𝙖𝙣 𝙗𝙞𝙠𝙞𝙣 𝙠𝙪𝙡𝙞𝙩 𝙠𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙜𝙖𝙠 𝙠𝙖𝙠?”⠀
Tenang, 30 Seconds Meltaway Balm diformulasikan dengan kandungan skincare yang merawat dan melembabkan kulit, serta gak membuat iritiasi. Teruji aman dipakai berbagai jenis kulit, termasuk acne-prone dan sensitive skin.⠀
⠀
Yuk cuci muka GAYA BARU biar kulit auto mulus dan glowing dengan 30 Seconds Meltaway Balm 💕⠀
.⠀
#DearMeBeauty #MeltCleanseNourish #BeautyReinvented
  • Meet our Best of Beauty Awards winners: 30 Seconds Meltaway Balm & Perfect Conceal Serum Skin Corrector 🤩🏆✨⠀
⠀
Formulated with skincare benefits and clean ingredients, these two ultimate holy grails are your best pick for everyday self-care to improve skin with every wear 💖⠀
⠀
✅ Certified HALAL⠀
✅ Registered at BPOM⠀
✅ Works great on various skin types⠀
⠀
-⠀
⠀
Yuk kenalan dengan pemenang Best of Beauty Awards: 30 Seconds Meltaway Balm & Perfect Conceal Serum Skin Corrector 🤩🏆✨⠀
⠀
Diformulasikan dengan manfaat skincare dan bahan berkhasiat untuk kulit sehat, ke dua produk terfavorit Dear Me Beauty ini wajib banget dimiliki buat self-care sehari-hari kalian untuk memperbaiki kulit agar lebih baik 💖⠀
⠀
✅ Bersertifikat HALAL⠀
✅ Terdaftar di BPOM⠀
✅ Teruji aman dipakai untuk berbagai jenis kulit⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyReinvented #BeautyIsUniversal
  • Have you ever wondered why some men look like they have naturally flawless brows with no effort at all? Well, now you know their secret! 😉⠀
⠀
Perfect Eyebrow Contour helps define and shape your eyebrow EASILY, fills in sparse area for fresh, natural-looking fuller brows that lasts all day without smudging.⠀
⠀
Get yours today at tokopedia.com/dearme for 35% OFF 🥳⠀
⠀
-⠀
⠀
Pernah kebayang gak kenapa beberapa pria alisnya keliatan flawless padahal kayak gak effort apa-apa gitu? Nah, ini dia rahasianya! 😉⠀
⠀
Perfect Eyebrow Contour membantu merapikan dan membentuk alis dengan MUDAH, mengisi area kosong di alis untuk tampilan yang terlihat natural dan tahan seharian tanpa geser sedikitpun.⠀
⠀
Yuk ikutan jadi flawless, dapatkan potongan 35% OFF untuk Perfect Eyebrow Contour di tokopedia.com/dearme ya 🥳⠀
.⠀
#DearMeBeauty #BeautyIsUniversal #EyesEnchanted
  • Valentine’s Day maybe over, but millenial pink shades are forever! These pink beauties still have our hearts all day everyday 😍💖⠀
⠀
Do you spot your favorite in the carousel above? Let us know below! 💕⠀
⠀
-⠀
⠀
4 shades milenial pink yang tetap mencuri hati setiap hari, cocok dipakai daily gak cuma saat Valentine’s Day aja 😍💖⠀
⠀
Ada shade favorit kalian gak nih di post ini? Yuk share di kolom komen! 💕⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeSwatches
  • 💥VOTING TIME!💥⠀
⠀
A universal collection made for all MEN and WOMEN is in the works and what better to draw inspiration from all of our fav childhood Disney Princes and Princesses! 😍⠀
⠀
Which Disney royal couple is your favorite? Who knows maybe someday we can collab with Disney and your dreams might come true 👀 Vote your fave below ✨⠀
⠀
-⠀
⠀
Hello hellooo, kita punya plan seru nih! 💖⠀
⠀
Team Dear Me Beauty berencana membuat koleksi produk universal untuk PRIA dan WANITA dan lagi terinspirasi oleh Disney Prince dan Princess 😍⠀
⠀
Yuk bantu team Dear Me Beauty untuk kasih tau karakter mana yang jadi favorit kalian, siapa tau beneran bisa collab sama Disney 👀 Vote dan komen di bawah ya ✨⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeAsk
  • A match made in makeup heaven! 💕💕💕⠀
⠀
Together with @kellysandco, we got you something BETTER than a box of chocolate this Valentine’s Day with our Tokopedia Exclusive bundle featuring:⠀
⠀
💝 Perfect Eyebrow Contour⠀
💘 Airy Multipurpose Spray⠀
💖 FREE Kelly’s.Co Pouch⠀
💞 FREE Kelly’s.Co Sticker⠀
⠀
Treat yourself to our special bundle at tokopedia.com/dearme 💗⠀
⠀
-⠀
⠀
Pasangan serasi untuk makeup idamanmu checkkk! 💕💕⠀
⠀
Bersama dengan @kellysandco, kita punya sesuatu yang lebih yummy dari sekotak cokelat untuk memaniskan hari Valentine mu dengan bundle terbaru kami:⠀
⠀
💝 Perfect Eyebrow Contour⠀
💘 Airy Multipurpose Spray⠀
💖 FREE Kelly’s.Co Pouch⠀
💞 FREE Kelly’s.Co Sticker⠀
⠀
Bundle spesial ini tersedia di tokopedia.com/dearme 💗⠀
.⠀
#DearMeBeauty #LocalsBetterTogether #DearMeBeautyXKellysCo
  • 💥TWO DAYS ONLY!💥 This Valentine Weekend, we’re teaming up with Lazada to give you a sweet treat SALE up to 57% OFF on your favorite Dear Me Beauty collections!⠀
⠀
Offer valid while stock lasts, get yours now! 🤩⠀
⠀
-⠀
⠀
💥SAMPAI BESOK AJA NIH!💥 Dear Me Beauty dan Lazada mau kasih kado manis untuk Valentine mu dengan SALE hingga 57% OFF untuk koleksi favoritmu!⠀
⠀
Penawaran terbatas, yuk buruan checkout! 🤩⠀
.⠀
#DearMeBeauty #DearMeLazadaSale
  • Loooong weekend is finally here! Give yourself the L❤️VE you deserve this Valentine’s Weekend with a perfect self-care kit from us and @kellysandco 😍⠀
⠀
Our new Tokopedia exclusive bundle features:⠀
💄 Dear Patricia Lip Coat⠀
💦 Airy Multipurpose Spray⠀
🌸 FREE Kelly’s.Co Pouch⠀
🌟 FREE Kelly’s.Co Sticker⠀
⠀
Enjoy 35% OFF for a limited time, head over to tokopedia.com/dearme and get yours now!⠀
⠀
-⠀
⠀
Akhirnya long weekend! Berikan perhatian dan kasih sayang lebih untuk dirimu dengan paket manis perawatan diri dari Dear Me Beauty dan @kellysandco 😍⠀
⠀
Bundle eksklusif Tokopedia kami terdiri dari:⠀
⠀
💄 Dear Patricia Lip Coat⠀
💦 Airy Multipurpose Spray⠀
🌸 GRATIS Kelly’s.Co Pouch⠀
🌟 GRATIS Kelly’s.Co Sticker⠀
⠀
Nikmati potongan spesial 35% OFF untuk bundle spesial ini. Penawaran terbatas loh, yuk kunjungi tokopedia.com/dearme sekarang!⠀
.⠀
#DearMeBeauty #LocalsBetterTogether #DearMeBeautyXKellysCo
  • 🌟SAVE THIS POST🌟 Three universally flattering shades that will take your look from day to night in a swipe 🤩⠀
⠀
✨ Happy Go Lucky⠀
Champagne gold color with yellow-beige undertone.⠀
⠀
🌸 Goal Digger⠀
Romantic rose gold color with mauve undertone.⠀
⠀
⚡️Zillionaire⠀
Light copper gold with warm honey undertone.⠀
⠀
⠀
Which shade is your fave? 💕⠀
⠀
-⠀
⠀
🌟SIMPAN POST INI🌟 Tiga shades yang cocok di berbagai warna kulit untuk tampilan memukau yang tahan seharian hanya dengan sekali swipe 🤩⠀
⠀
✨ Happy Go Lucky⠀
Champagne gold dengan undertone kuning-beige.⠀
⠀
🌸 Goal Digger⠀
Rose gold dengan undertone mauve.⠀
⠀
⚡️Zillionaire⠀
Copper gold dengan undertone warm honey.⠀
⠀
Shade favorit kalian yang mana nih? 💕⠀
.⠀
#DearMeBeauty #EyesEnchanted #BeautyIsUniversal #BeautyReinvented
  • 🌟𝗡𝗘𝗪🌟 Say hello to gleaming radiance! Introducing ZILLIONAIRE✨ the newest glam addition to our Perfect Glitz Eyeshadow Collection.⠀
⠀
Made with pure pigments and fine glitter particles, Zillionaire Liquid Eyeshadow dresses your eyelids in a glimmering copper with white gold glitter for a tantalizing eye look⚡️⠀
⠀
✅ Airy lightweight formula⠀
✅ Buildable and blendable⠀
✅ Safe for delicate eyelid area⠀
✅ Instant dazzle, intense shimmer⠀
⠀
Available now at sociolla.com.⠀
⠀
-⠀
⠀
🌟BARU🌟 Pancarkan kilau cantik tatapanmu dengan ZILLIONAIRE ✨ shade terbaru dari koleksi Perfect Glitz Eyeshadow Collection.⠀
⠀
Diformulasikan dengan pigmen terbaik dan partikel glitter yang halus, Zillionaire Liquid Eyeshadow menghias kelopak mata dengan warna copper menawan dengan sentuhan glitter white gold untuk tampilan mata yang memikat ⚡️⠀
⠀
✅ Formula super ringan⠀
✅ Buildable dan mudah dibaurkan⠀
✅ Aman untuk area kelopak mata⠀
✅ Hasil akhir berkilau yang intense⠀
⠀
Kini tersedia di sociolla.com.⠀
.⠀
#DearMeBeauty #EyesEnchanted #BeautyIsUniversal #BeautyReinvented
  • Radiance in a bottle. Shine through like a zillion stars in the sky with our NEW celestial beauty essential.⠀
⠀
Can you guess what’s coming? 🤩 Sparkling TOMORROW ✨⠀
⠀
-⠀
⠀
Bersinarlah seperti miliaran bintang di angkasa dan pancarkan kilau cantikmu dengan koleksi TERBARU dari Dear Me Beauty.⠀
⠀
Bisa tebak gak produk apa ini? 🤩 Hadir BESOK ya ✨⠀
.⠀
#DearMeBeauty #EyesEnchanted #BeautyIsUniversal #BeautyReinvented
  • A foundation that PRECISELY matches your undertone = the 🔑 for the most seamless and natural coverage 🤩⠀
⠀
Ranging from Cool, Neutral, and Warm, the undertones of Airy Poreless Fluid Foundation are made for you to fnd your true match without any hassle!⠀
⠀
Have you tried it yet? Your true match is waiting for you! Discover all 15 shades of our No. 1 foundation at shopee.co.id/dearmebeauty ✨⠀
⠀
-⠀
⠀
Foundation yang PAS dengan undertone adalah KUNCI 🔑 untuk coverage merata yang terlihat natural seperti kulitmu 🤩⠀
⠀
Koleksi Airy Poreless Fluid Foundation hadir dengan 15 shade dalam kategori Cool, Neutral, dan Warm untuk memudahkanmu memilih shade yang benar-benar cocok dengan undertone kulitmu!⠀
⠀
Sudah coba belum? Yuk eksplor ke-15 varian Airy Poreless Fluid Foundation dan temukan shade yang tepat di shopee.co.id/dearmebeauty ✨⠀
.⠀
#BeautyBeyondLabels #BeautyIsUniversal #DearMeBeauty #MakeupBeyondSkincare #BeautyReinvented #DearMeSwatches
  • 🚨GIVEAWAY🚨 Together with @aerisbeaute we’re celebrating the beauty in everyone with our Complexion Giveaway for 15 WINNERS worth up to total IDR 7 MILLION! 🥳⠀
⠀
Prize includes:⠀
✅ NEW Airy Poreless Fluid Foundation⠀
✅ Aeris Mr. Blendie Velvet Sponge⠀
✅ Aeris Instant Brush Cleaner Spray⠀
✅ Aeris Bamboo Contour Brush⠀
⠀
Simply follow this rules to join:⠀
❤️ LIKE this post⠀
🌟 FOLLOW @DearMeBeauty @aerisbeaute⠀
✏️ COMMENT which foundation shade you want to WIN⠀
🌈 MENTION your 4 friends (MEN and WOMEN) and ask them to join too⠀
⠀
✨Share this post to your IG story and tag us @DearMeBeauty @aerisbeaute to get a better chance of winning!✨⠀
⠀
Enter as many times as you like, SPAM the comment section below 💥 Giveaway ends on Feb. 14, winners will be selected randomly and announced on Feb. 16 via our IG story 🎁🎉⠀
⠀
Good luck, start SPAMMING NOW!👇⠀
⠀
-⠀
⠀
🚨GIVEAWAY🚨 Bersama dengan @aerisbeaute kami mengajak kalian merayakan cantiknya keberagaman dengan Complexion Giveaway untuk 15 PEMENANG dengan total hadiah senilai 7 JUTA RUPIAH! 🥳⠀
⠀
Hadiah yang bisa dimenangkan:⠀
✅ NEW Airy Poreless Fluid Foundation⠀
✅ Aeris Mr. Blendie Velvet Sponge⠀
✅ Aeris Instant Brush Cleaner Spray⠀
✅ Aeris Bamboo Contour Brush⠀
⠀
Cara ikutannya gampang banget:⠀
❤️ LIKE post ini⠀
🌟 FOLLOW @DearMeBeauty @aerisbeaute⠀
✏️ KOMEN shade mana yang mau kalian MENANGKAN⠀
🌈 MENTION 4 temenmu (PRIA dan WANITA) dan ajak mereka ikutan juga⠀
⠀
✨Share post ini ke IG story dan tag @DearMeBeauty @aerisbeaute untuk kesempatan menang yang lebih besar✨⠀
⠀
Komen dan SPAM sebanyak-banyaknya💥 Giveaway berakhir tanggal 14 Februari, pemenang akan dipilih secara acak dan diumumkan tanggal 16 Februari via IG Story 🎁🎉⠀
⠀
Semoga beruntung ya, yuk SPAM sekarang!👇⠀
.⠀
#BeautyIsUniversal #DearMeBeauty #MakeupBeyondSkincare #BeautyReinvented

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.